Siirry sisältöön
alsecco9
alsecco10
alsecco4
alsecco6
alsecco3
alsecco8

Alsecco - tuotteet

Alsecco on keskittynyt julkisivuihin jo 1970-luvulta lähtien ja kehittänyt koko ajan tuotteita ja järjestelmiä. Uusimmat tuotteet ovat hiilikuitupohjainen, elastinen, iskunkestävä, valmis pohjalaasti Armatop Carbon sekä nanoteknologiaa hyödyntävä hartsipohjainen valmis pohjalaasti Armatop Nova, joka on palamaton valmislasti. Yleisimmin käytetty pinnoite on silikonihartsipintalaasti, joka on voimakkaasti vettähylkivä, kuitenkin vesihöyryäläpäisevä ja jossa on homeen ja levän kasvua estäviä aineita. Alsicolor Carbon on julkisivumaali, josta vesipisarat pyörähtävät pois ja julkisivu pysyy näin puhtaana pitkään. Uusin tuote maaleissa on Alsicolor Solar Reflect, jota käytetään erityisesti tummilla pinnoilla heijastamaan auringon säteilyä pois ja estämään pinnan lämpeneminen liikaa.

alsecco- järjestelmissä on myös levyrappaustuotteet sekä erilaiset rankajärjestelmät, joissa pintana voidaan käyttää lasia, pinnoitettuja levyjä tai kivilaattoja.

alsecco - rappausjärjestelmän tuotteet

Alsecco-tuotteet ovat jatkuvan kehitystyön tulos. Tuotteiden teknisiä ominaisuuksia on kehitetty vastaamaan haastaviin olosuhteisiin: pakkasta, levää, aikaa ja mekaanista rasitusta vastaan.

Järjestelmän tuotteet:

  • Liimalaasti
  • Eristeet
  • Mekaaniset kiinnikkeet
  • Verkotuslaasti
  • Lasikuituverkot
  • Primerit
  • Pintalaastit: mineraaliset, silikaattilaastit, keinohartsilaastit, silikonihartsilaastit
  • Muut osat: sokkelilistat, kulmavahvikkeet, liittymä- ja päätelistat, paisuvat tiivistenauhat, liikuntasaumaprofiilit yms.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin tästä (pdf) >>

Värikartat

Alseccon värikartassa ACCS eli alsecco creative colour system 2.0 on 512 erityisesti julkisivuihin suunniteltua sävyä. Värit on ryhmitelty päävärin mukaan, lisäksi on harmaiden sävyjen ryhmä.

Värikartan sävyjen kohdalla olevat luvut kertovat valoisuusarvon ja sävytysasteen.

Huomioikaa, että ohutrappauksissa eristeen päällä värin valoisuusarvo pitää olla vähintään 20, jos pohjalaastina on sementtipohjainen tuote. Kun vaihdetaan hartsipohjaiseen, valoisuusarvon tulee olla vähintään 15 ja hiilikuitupohjaisella 12.

Vahvojen sävyjen kestävyyttä voidaan parantaa myös maalaamalla pinta Solar Reflect -maalilla.

Paitsi Alseccon omia sävyjä, voidaan tehtaalla sävyttää myös esim. NCS-sävyt sekä esim. RAL-, Sto- ja Keim- värikarttojen mukaiset sävyt.

Vieritä ylös